Svenska massage i borås

svenska massage i borås

Hej och välkommen till MaCera - Massage i Borås. Jag heter Sabine Böckman Jag arbetar med svensk klassisk massage och aromamassage. Syftet är att öka. Jag arbetar mycket ute på företag och har avtal med Borås Stad. Jag är certifierad av branschrådet Svensk Massage och medlem i Kroppsterapeuternas. Behöver du en djupgående triggerpunktsmassage? Boka Frankensteins smärtlindrande specialmassage online idag.

Videos

svensk klassisk massage svenska massage i borås

Svenska massage i borås - massage

Det som händer i kroppen vid massage är att hormonet oxytocin utsöndras och ger kroppen rama lanna thaimassage effekt. Har du friskvårdsbidrag och vill använda det hos mig så går det bra i de flesta fallen. HBC på facebook 15 maj, Du har väl inte missat att vi finns  facebook - håll dig uppdaterad med vad som som händer hos oss Ulricehamnskliniken Malika, Medicinsk forvrådare.

Svenska massage i borås - oljemassage lund

Gratis Kundparkering finner du utanför. Bogesunds Massage Emelie Andersson. Kroppen är mitt hem och i den skall jag leva och bo i varje dag, Ta hand om din kropp! Helhetens Hus Mattias Hietala. Helhetens Hus Kristin Linde, Cert.

0 thoughts on “Svenska massage i borås

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *